Koningsdag 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKoningsdag 2015 begon weer traditiegetrouw met ’s ochtends de aubade. We gingen rond half 9 de kinderen van de Marijkeschool en de Sterrenpracht ophalen en begeleidden hen naar het Stadhuis. De begeleiding van het hijsen van de vlaggen, het Wilhelmus en het Zeeuws Vlaams Volkslied volgden. Aan het einde brachten we nog de allerkleinsten naar de Halle, waar voor hen een voorstelling wachtte.

Aan het begin van de avond werd heel CDH verwacht in Zaamslag. Eerst werd door fanfare een ronde gelopen door Zaamslag, waarbij ze vergezeld werden van de majorettes van Unic. Om 8 uur begon het muziekfestival op Het Plein. Eerst brachten de majorettes in combinatie met de slagwerkband een optreden, waarna de majorettes ook nog hun eigen show lieten zien. Daarna mocht New Adventure hun plek innemen op de muziektent. Dit optreden werd opgevolgd door het concert optreden van Hosanna. Na de zittende optredens op de muziektent was het de beurt aan Showband Axel die een show liepen en als allerlaatste liet de drumfanfare hun show zien op nieuw gekozen muziek. Deze werd wat geïmproviseerd rond de bomen die op het plein staan. Als afsluiting de taptoefinale met de koralen, taptoe signaal en de volksliederen.

Een erg koude maar geslaagde koningsdag werd hiermee afgesloten. Dank ook aan de toeschouwers die ondanks de kou toch bleven staan om ook de show van Hosanna nog te kunnen bewonderen.

Meer foto’s vind u in het fotoalbum.

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Welcome , today is vrijdag, 19/07/2024